Έλα να εκτυπώσουμε το δικό σου Μπλουζάκι! 

Κατάλογος Sol's

Ένδυση

 

Μέθοδος εκτύπωσης

 

1.Μεταξοτυπία

Το λεγόμενο Screen Printing είναι ίσως η πιο γνωστή μέθοδος εκτύπωσης t-shirt. Στις μέρες μας η μεταξοτυπία γίνεται τόσο με αυτόματα μηχανήματα όσο και χειροκίνητα και είναι η πλέον κατάλληλη για παραγγελίες μεγάλου όγκου. 

 

2.Βινύλιο κοπής

Στα βινύλια κοπής το σχέδιο κόβεται με μεγάλη ακρίβεια και λεπτομέρεια πάνω στο βινύλιο από κοπτικό plotter και μετά πρεσάρεται στο ύφασμα. Mπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε μια μεγάλη γκάμα υλικών θερμομεταφοράς όπως βινύλια κοπής και φλόκο, ιδανικά για θερμομεταφορά σε βαμβακερά, πολυεστερικά, ακρυλικά και παρόμοια υλικά. Διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία για απαιτητικά σχέδια με λεπτομέρειες, για τρισδιάστατα εφέ, glitter, μεταλλικά με όψη καθρέπτη και σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων. 

 

3.Ψηφιακή εκτύπωση

Η ψηφιακή εκτύπωση σε χαρτιά θερμομεταφοράς με διάφορους εκτυπωτές όπως laser, inkjet, solvent, latex και sublimation είναι μια αρκετά διαδεδομένη και εύκολη μέθοδος. 

 

4.DTF – Direct to Film

Για πολλούς η εκτύπωση DTF θεωρείται το μέλλον της εκτύπωσης.

Εδώ δεν έχουμε απευθείας εκτύπωση σε T-shirt, αλλά εκτύπωση σε ειδικό PET φιλμ. Στη συνέχεια, με τη βοήθεια κόλλας θερμομεταφοράς, το τύπωμα πρεσάρεται και κολλάει πάνω στο ύφασμα.

Πρόκειται για μέθοδο εκτύπωσης ιδανική για πολύχρωμα σχέδια και φωτογραφίες, με μεγάλη ανάλυση.

 

Έλα να εκτυπώσουμε το δικό σου Μπλουζάκι!

.. ότι χρώμα θέλεις!

       

            

Οδηγός μεγεθών