Φτιάξε τη δική σου μοναδική θήκη 

Φτιάξε τη δική σου μοναδική θήκη όπως την φαντάζεσαι! 

Χρησιμοποίησε όποια φωτογραφία θέλεις. 

 

Premium Protective Hard Case

Είναι κατασκευασμένη από εξαιρετικής ποιότητας αντιολισθητικό υλικό από TPU περιμετρικά, με κάλυμμα στις κάμερες και με πλάτη από πλάκα αλουμινίου για μεγαλύτερη αντοχή προστατεύοντας τη συσκευή σου από γρατζουνιές και χτυπήματα σε πιθανές πτώσεις. Εύκολη στην τοποθέτηση και την αφαίρεση με εύκολη και γρήγορη πρόσβαση σε όλα τα πλήκτρα του κινητού σας. Δώστε χρώμα στο smartphone σας με υπέροχα σχέδια από μεγίστης ποιότητας ψηφιακή εκτύπωση!

 

Προστασία


Αντιολισθητικό υλικό από καουτσούκ με πλάτη από αλουμίνιο για μεγαλύτερη αντοχή και κάλυμμα στις κάμερες.

 

Πλάτη Αλουμινίου


Υλικό από αλουμίνιο για μεγαλύτερη αντοχή σε πιθανές πτώσεις.

 

Περίβλημα

Περίβλημα από καουτσούκ στην περίμετρο σε 4 διαφορετικά χρώματα.


 

Clear SILICONE case 1.5mm

Είναι κατασκευασμένη από εξαιρετικής ποιότητας ενισχυμένη, εύκαμπτη σιλικόνη πάχους 1.5mm η οποία προστατεύει εξαιρετικά την συσκευή σου από πτώσεις, γρατζουνιές και χτυπήματα. Αγκαλιάζει περιμετρικά την συσκευή ώστε να απορροφά τους κραδασμούς. Κομψή θήκη σε τεράστια ποικιλία σχεδίων με μέγιστης ποιότητας ψηφιακή εκτύπωση.

Προστασία

Διάφανη ενισχυμένη σιλικόνη με πάχος 1.5mm για μεγαλύτερη προστασία του κινητού και κάλυμμα στις κάμερες στο μεγαλύτερο ποσοστό των θηκών μας.

 

Ποιότητα Υλικού

Έχοντας ως στόχο το ιδανικό αποτέλεσμα, η αναζήτηση των καλύτερων υλικών δεν σταματάει ποτέ.

 

Κομψή εμφάνιση

Φτιάξε εύκολα και γρήγορα μια κομψή θήκη με φωτογραφία ή σχέδιο της επιλογής σου με μεγίστης ποιότητας ψηφιακή εκτύπωση!